Felnőtteknek ajánljuk

Az élet showja! – Kabaré műsor 40 perctől, egy illetve két részben

Kiváló humoristáink összeállításában egy könnyed szórakoztató műsor, ahol a nevetésé a főszerep!

A legjobb kabaréjelenetekből válogattunk, melyek az életben előforduló komikus helyzetekről, emberi kapcsolatokról, vagy a szerelemről szólnak. Férfiak – nők, idősek – fiatalok, félreértések, megcsalások, vagy akár egy áruházi jelenet a téma, mindig találunk olyan pillanatot, amely humorrá faragható. A szórakozás pedig kell, mi elvisszük, házhoz szállítjuk, és becsomagolva átnyújtjuk. Az eredmény önfeledt szórakozás, humoros pillanatok, slágerdallamokkal fűszerezett hangulat. A kacagtató kabaréjeleneteket ismert sanzonokkal, kuplékkal körítjük és egy- egy stand up- pal egészítjük ki.

A műsor 40 percben, már 2 fő művésszel rendelhető, de igény szerinti összeállításban több szereplővel, tánckarral, élő zenekarral is kérhető, akár két részben is. 2 – 3 – 4 fős kabaré műsorok egy illetve két részben is kérhetőek. Egyedi elképzelése van? Személyre szabott műsorát összeállítjuk!

Operett – Retro – Musical

Valcertől a csárdásig – avagy operett mindenkinek!

A műsor az örökzöld operettek világába kalauzolja a nézőket! Válogatásunk a legkedveltebb operettek slágereit fogja egy csokorba, néhány különlegességgel fűszerezve. Vérpezsdítő, vidám élmény minden korosztálynak, a hangok szárnya elrepít egy csodálatos mesevilágba. Kellemes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A műsorban többek között megszólalnak Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Johan Strauss, Zerkovitz Béla, Jakobi Viktor művei

Csak egy rövid műsorszám kell? Lassán Evelyn önálló operett műsora már 30 perces hosszúságtól. Ennél többet szeretne? Társulatunk kiváló énekművészekkel és tánckarral büszkélkedhet. 2 – 4 – 6, de akár 10 fős operett gálák! Igény szerint a hangulatot tánckarral és élő zenekarral fokozzuk, ennek csak az ön képzelete szabhat határt! A „Valcertől a csárdásig – avagy Operett mindenkinek” műsorunkat ajánljuk önkormányzati rendezvényekre, falunapokra, szüreti mulatságokra, művelődési házaknak, nyugdíjas otthonoknak, céges rendezvényekre, szabadtéri, vagy akár beltéri programok fő- illetve kiegészítő műsorszámának, de akár privát baráti rendezvényre is, lakáskoncert formájában.

Musicalek világa

Magyar és külföldi musicalek és filmek ismert slágereit válogattuk össze ebben a műsorban. Népszerű dalok, ismert előadásokból csendülnek fel, amit kiváló énekművészeink előadásában hallhat- láthat a közönség. A dalok között időnként előtt egy – egy rövidke jelenettel tesszük még színesebbé a programot. Változatos jelmezekkel, akár a színpadon való átváltozással szórakoztatunk, kellékekkel, kiegészítőkkel stilizálunk egy- egy részletet. A felcsendülő dallamok elrepítik a közönséget a musicalek és filmek világába, ahol zenei nyelven mesélünk. Szólók és duettek váltakozva szólalnak meg, színes szórakozást, kikapcsolódást nyújtva a nagyérdeműnek.

Csak egy rövid műsorszám kell? Lassán Evelyn önálló musical műsora már 30 perces hosszúságtól. Ennél többet szeretne? Társulatunk kiváló énekművészekkel és tánckarral büszkélkedhet. 2 – 4 – 6, de akár 10 fős musical gálák! Igény szerint a hangulatot tánckarral is tudjuk fokozni, ennek csak az ön képzelete szabhat határt!

Műsorunkat ajánljuk önkormányzati, falunapokra, szüreti mulatságokra, művelődési házaknak, nyugdíjas otthonoknak, céges rendezvényekre, szabadtéri, vagy akár beltéri programok fő- illetve kiegészítő műsorszámának, de akár privát baráti rendezvényre, lakáskoncert formájában.

Táncdal – Retro

Ki ne emlékezne a 60 – 70 – 80 – as évek slágereire? Mindannyian szívesen idézzük fel azokat az időket, mikor még a térd alatt érő pörgős szoknya, és a tupírozott haj volt a divat. Megszámlálhatatlan sokaságú örökzöld dallam született akkoriban, amit ma is szívesen hallgatnak az idősebbek is és a fiatalok is, hiszen rengeteg slágerből született

feldolgozás. Zenés, táncos programunk már 30 perctől rendelhető, a jó hangulat garantált. Bár a repertoárunk igen nagy, ízelítőül a következő együttesek slágereiből állítjuk össze műsorunkat: Illés, Katona Klári, Kovács Kati, Hungária, Dolly Roll, Neoton.

Csak egy rövid műsorszám kell? Lassán Evelyn önálló táncdal – retro műsora rendelkezésre áll, akár már 30 perces hosszúságtól. Ennél többet szeretne? Társulatunk kiváló énekművészekkel és táncosokkal büszkélkedhet. 2 – 4 – 6, de akár 10 fős táncdal – retro műsor! Igény szerint a hangulatot tánckarral is tudjuk fokozni, ennek csak az ön képzelete szabhat határt!

Műsorunkat ajánljuk önkormányzati rendezvényekre, falunapokra, szüreti mulatságokra, művelődési házaknak, nyugdíjas otthonoknak, céges rendezvényekre, szabadtéri, vagy akár beltéri programok fő- illetve kiegészítő műsorszámának koncertek előtti hangulat fokozására, de akár privát baráti rendezvényre, lakáskoncert formájában.