Gyerekkoncert

Lassán Evelyn 2017.-ben mutatkozott be szerzőként, és azóta több gyermekszínházi műsor szövegét és dalait alkotta meg a Pesti Kisszínházban. 2018. szeptemberében a Pesti Kisszínház gondozásában a sikeres, önálló zenei anyag kidolgozásába fogott, ezt követően decemberben bemutatkozott téli produkciójával, az Itt a tél, itt a tél… című koncerttel, mely nagy sikert aratott a gyerekek és felnőttek körében.

Zenés gyermekműsor, gyermekkoncert!

A koncerten kizárólag saját szerzemények, valamint gyermekdal feldolgozások szerepelnek. A szerző a dalokkal a szórakoztatás mellett zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik. Elsődleges cél, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak, valamint a dalok segítenek a gyermekeknek a tanulásban is. Szövegviláguk igényesen humoros, a koncerteket rengeteg zene, tánc, játék és mozgás fűszerezi. Az interaktív fellépéseken a szülők és gyerekek együtt táncolnak, énekelnek, játszanak. A koncert nem csak a kicsiknek élmény, a szülőket is ugyanúgy bevonják a játékok, így lesz önfeledt a szórakozás mindenki számára.

Igény szerint változó hosszúságú és tematikájú gyermekkoncerteket kínálunk rendezvényekre, falunapokra, fesztiválokra, önkormányzati és zártkörű rendezvényekre, családi és gyermeknapokra. A produkció sokszínűségéből adódóan lehetőség van többféle műsor összeállítására. A megrendelők igényei szerint kisebb költségvetésű rendezvényekre a szóló énekes önállóan, valamint nagyszínpadokra zenekarral rendelhető.