Lassán Evelyn

Lassán Evelyn énekesnő- színésznő, dalszerző, író. A Pesti Kisszínház megalapítója. Korábban több színházi társulatban is vállalt szerepeket, itt ismerkedett meg a gyermekeknek szóló színház és műsorok műfajával. Saját írói munkái miatt azonban szükségesnek érezte egy önálló magán társulat létrehozását is, mely a Pesti Kisszínház nevet kapta.

2017 -ben bemutatta első saját szerzeményű zenés mesedarabját Cicus kirándul címmel. A sikeres fogadtatás után rögtön munkához látott, így elkészült a Tündérládikó című zenés darab. 2018 -ban megalapította a Pesti Kisszínházért Kulturális Egyesületet és számos önálló produkciót mutatott be, mint például a Varázslatos mesedoboz, vagy a Maugli és a majmok című mesemusical. A gyermekeknek szóló műsorok mellett a felnőttek szórakoztatása is célja, így számos operett előadásban vesz részt vendég színésznőként. Szerepei mindannyiszor szubrett karakterek, mint például a Csárdáskirálynőben Stázi, vagy a Bál a Savoyban Dasy Parker. Emellett prózai szerepek is megtalálták, például a Liliomban Muskátné, vagy a Boeing Boeingben Judith.

A társulat létrejötte óta több gyermekeknek, felnőtteknek szóló zenés produkciót hozott létre és 2018. decemberében egy egészen új arcával mutatkozott be a közönség előtt. Sikeres gyermekdalaiból koncert készült és a nagy népszerűségnek örvendő produkcióval járta az országot. Az azóta is töretlen sikert arató koncertek egyre több helyre jutnak el ország szerte.

Lassán Evelyn önálló előadóként operett- retro- musical műsorokat, zenés táncos gálákat és gyermekkoncerteket is vállal. Kérje Ajánlónkat!

 

Nézze meg munkásságát Youtube-on, illetve kövesse nyomon Instagramon!

 

Rendelhető műsorok