Operett – Retro – Musical

„Mi kell a férfiaknak”- avagy operett mindenkinek!

A műsorban az énekesnő az örökzöld operettek világába kalauzolja a nézőket! Válogatásában a legkedveltebb operettek slágereit fogja egy csokorba. Vérpezsdítő, vidám élmény minden korosztálynak, a kellemesen humoros szubrett műsor mindenki nagy kedvence. Könnyed kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A műsorban többek között megszólalnak Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Johan Strauss, Zerkovitz Béla, Jakobi Viktor művei

Csak egy rövid műsorszám kell? Lassán Evelyn önálló operett műsora már 25 – 30 perces hosszúságtól rendelhető. Igény szerint a hangulatot tánckarral és élő zenekarral fokozzuk, ennek csak az ön képzelete szabhat határt! A „MI kell a férfiaknak” – avagy operett mindenkinek műsorunkat ajánljuk önkormányzati rendezvényekre, falunapokra, szüreti mulatságokra, művelődési házaknak, nyugdíjas otthonoknak, céges rendezvényekre, szabadtéri, vagy akár beltéri programok fő- illetve kiegészítő műsorszámának, de akár privát baráti rendezvényre is, lakáskoncert formájában.

Ennél többet szeretne? Társulatunk repertoárja széles 2 – 10 fős operett gálák!

 

Musicalek világa

Lassán Evelyn művésznő a legismertebb magyar és külföldi musicalek és filmek slágereit válogattuk össze ebben a műsorban. Népszerű dalok, ismert előadásokból csendülnek fel. A dalok között néhol előtt egy – egy rövidke stand- uppal, teszi még színesebbé a programot. Változatos jelmezekkel, akár a színpadon való átváltozással szórakoztat, kellékekkel, kiegészítőkkel stilizál egy- egy részletet. A felcsendülő dallamok elrepítik a közönséget a musicalek és filmek világába, ahol a zene mesél. Színes szórakozást, kellemes kikapcsolódás!

Csak egy rövid műsorszám kell? Lassán Evelyn önálló musical műsora már 25 – 30 perces hosszúságtól. Igény szerint a hangulatot tánckarral is tudjuk fokozni, ennek csak az ön képzelete szabhat határt!

Ennél többet szeretne? Társulatunk repertoárja széles, látogasson el műsorainkhoz! Az előadást ajánljuk önkormányzati, falunapokra, szüreti mulatságokra, művelődési házaknak, nyugdíjas

otthonoknak, céges rendezvényekre, szabadtéri, vagy akár beltéri programok fő- illetve kiegészítő műsorszámának, de akár privát baráti rendezvényre, lakáskoncert formájában.

 

Retro Varázs!

Népszerű Táncdal – Retro műsor Lassán Evelyn előadásában!

Ki ne emlékezne a 60 – 70 – 80 – as évek slágereire és táncdalaira? A műsorban Lassán Evelyn igazi retro hangulatot varázsol, stílusos viseletel, kiegészítőkkel és a zenékkel idézi fel azokat az időket, mikor még a térd alatt érő pörgős szoknya, és a tupírozott haj volt a divat. Megszámlálhatatlan sokaságú örökzöld dallam született akkoriban, amit ma is szívesen hallgatnak a közönség, így a jó hangulat garantált. Bár a repertoár igen nagy, ízelítőül a következő együttesek slágereiből állítja össze műsorunkat: Illés, Katona Klári, Kovács Kati, Hungária, Dolly Roll, Neoton.

Lassán Evelyn önálló táncdal – retro műsora rendelkezésre áll, akár már 30 perces hosszúságtól. Ennél többet szeretne? Társulatunk kiváló énekművészekkel büszkélkedhet. 2 – 4 fős táncdal – retro műsor! Igény szerint a hangulatot tánckarral is tudjuk fokozni, ennek csak az ön képzelete szabhat határt!

Műsorunkat ajánljuk önkormányzati rendezvényekre, falunapokra, szüreti mulatságokra, művelődési házaknak, nyugdíjas otthonoknak, céges rendezvényekre, szabadtéri, vagy akár beltéri programok fő- illetve kiegészítő műsorszámának koncertek előtti hangulat fokozására, de akár privát baráti rendezvényre, lakáskoncert formájában.

2 az 1 ben vagy 3 az 1 ben! Ez a program egy műsoron belül szabadon kombinálható operett és retro műsorainkkal!